Portret

Het maken van een portretreportage is vanaf  € 55,-.

Het maken van de reportage bij u thuis, op locatie of in de studio in Mierlo-hout duurt ongeveer anderhalf uur. Er worden een groot aantal foto's  gemaakt en een selectie hiervan krijgt u digitaal met Kieknou-watermerk thuisgestuurd. Hieruit kunt u uw foto's kiezen. Hierna zal ik de foto's digitaal nabewerken en retoucheren en ze laten afdrukken in het gewenste formaat.

Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld uw foto's op canvas, achter acrylglas, geplakt op aluminium of op dibond.  Kijk bij afdrukken in het menu aan de linkerkant van de pagina.

Reportage groepen van 4 tot 8 personen vanaf € 75,- .

Ik krijg steeds vaker de vraag of de foto's ook digitaal te krijgen zijnEen digitaal bestand voor webgebruik of af te drukken op klein formaat is verkrijgbaar voor € 7,- De kwaliteit van de uiteindelijke afdrukken kan ik echter niet waarborgen. Dat is afhankelijk van het fotolab waar u de foto's laat afdrukken. De rechten op de afbeeldingen blijven in het bezit van de fotograaf.

Als u een vergroting wilt dan zal kieknou deze voor u verzorgen voor een scherpe prijs. Een groot bestand dat voor vergrotingen geschikt is, is niet te koop.

Portretreportage

1,5 uur 100 foto’s

1-3 personen

4-8 personen

In de studio te Mierlo-hout

  €  55,-

  €  70,-

Op locatie  < 15 km

  €  60,-

  €  75,-

Op locatie  > 15 km < 40 km

  €  70,-

  €  89,-

 

Alle formaten en prijzen onder voorbehoud


Fotografie  Helmond  Mierlo-hout  Bruidsreportage  Portretfotografie  Bedrijfsfotografie  Feestfotografie Fotograaf