Huwelijksreportage

Het vastleggen van de herinnering van de mooiste dag van jullie leven kost   € 695,-. Dit is vanaf het ophalen van de bruid tot het aansnijden van de taart en foto's maken op locatie.

Deze prijs is erop gebaseerd dat jullie een fotoboek van de huwelijksdag door ons laten maken. De prijs voor het boek komt bovenop de prijs voor de reportage. Voor specificatie van de boeken zie hieronder.

De foto's zijn allemaal los na te bestellen. De prijzen hiervoor kunnen jullie zien  onder het kopje "afdrukken" in het menu aan de linkerzijde.

 

Fotoboeken

Van de huwelijksdag kunnen jullie een boek laten maken. De kwaliteit hiervan is hoog. De bladzijden in het boek zijn allemaal van dik fotopapier om de foto's zo goed mogelijk te laten zien. Ook zijn alle boeken voorzien van een inbindsysteem wat er voor zorgt dat de bladzijden in het boek "open vallen" in het midden wat erg prettig kijkt. Verder kunnen jullie  kiezen voor verschillende soorten omslagen: van harde linnen omslag, een foto op de omslag of een luxe ledersoort. Het album kan in een koffer geleverd worden. Voor specificaties van het uiterlijk van de boeken: stuur even een email naar: kieknou12@gmail.com. Ook kunnen jullie kiezen voor een album met ingeplakte foto's.

 

 

  

 

Prijzen Fotoboeken

Formaat

Aantal

Pagina's

Basisprijs
(incl. 30 pagina's)

Extra pagina's (per twee)

Coating
(per twee pagina's) 

Koffer

 

30x30

 

30-60

 

€ 248,-

 

€ 7,80

 

€ 2,60

 

€ 38,-

35x35

30-60

€ 319,-

€ 10,40

€ 2,60

€ 46,-

30x40

30-60

€ 319,-

€ 10,40

€ 2,60

€ 46,-

 

 

 

Covers

 

 

Meerprijs

 

Linnen (grijs, donkerblauw, zandkleur)

 

Inbegrepen

Leer (wit, donkerblauw, donkerrood, donkerpaars, donkerbruin, zwart)

€ 13,-

Fotocover voor, leer achter

€ 19,50

 

Mocht u niet voor een album kiezen dan kunt u een selectie van de gemaakte foto's ook digitaal aangeleverd krijgen. In dat geval komt er minimaal € 150,- bovenop het bedrag van de reportage, afhankelijk van het aantal gekozen foto's

 

 

 

Alle formaten en prijzen onder voorbehoud


Fotografie  Helmond  Mierlo-hout  Bruidsreportage  Portretfotografie  Bedrijfsfotografie  Feestfotografie Fotograaf