Afdrukken

 

 

Standaard papier

Glossy pearl papier

10x15 – 11x15 cm

       €  4,50

       €  5,25

13x13 – 13x19 cm

       €  6,50

       €  7,50

15x15 – 15x22 cm

       €  7,25

       €  8,-

20x20 – 20x30 cm

       €  8,75

       €  10,50

30x30 – 30x45 cm

       € 16,50

       €  21,-

 

Glossy Pearl Papier
Dit hoogwaardige fotopapier is met name geschikt voor mode-, architectuur- en portretfotografie en foto’s waarbij de ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen. Ruime weergave van schaduwpartijen en helder wit zorgen voor intense en diepe kleuren. Wanneer de foto’s in helder licht worden bekeken is een zilver, parelmoerachtig glanzend effect te zien, met name in de lichtste partijen en huidkleurige delen van de foto. Dit bijzondere effect ontstaat dankzij de zeer fijne glanspigmenten die door middel van een dun laagje titaandioxide onder de lichtgevoelige emulsie zijn gehecht. Door de wisselwerking van transparantie, breking en interferenties van het licht in de reflecterende laag ontstaat het parelmoerachtig glanzend effect.

 

Digitale bestanden

Ik krijg steeds vaker de vraag of de foto's ook digitaal te krijgen zijnEen digitaal bestand voor webgebruik of af te drukken op klein formaat is verkrijgbaar voor € 7,-. De kwaliteit van de uiteindelijke afdrukken kan ik echter niet waarborgen. Dat is afhankelijk van het fotolab waar u de foto's laat afdrukken. De rechten op de afbeeldingen blijven in het bezit van de fotograaf.

Als u een vergroting wilt dan zal kieknou deze voor u verzorgen voor een scherpe prijs. Een groot bestand dat voor vergrotingen geschikt is, is niet te koop.

.

 

Alle formaten en prijzen onder voorbehoud


Fotografie  Helmond  Mierlo-hout  Bruidsreportage  Portretfotografie  Bedrijfsfotografie  Feestfotografie Fotograaf